Wifi en WLAN oplossingen

Samsung WiFi en WLAN Oplossingen

Als gevolg van de explosieve groei van mobiele apparaten, groeit de vraag naar WiFi-netwerken die voldoende bandbreedte en capaciteit kunnen bieden. Samsung biedt een breed portfolio aan WiFi-oplossingen om aan deze vraag te kunnen voldoen: Samsung Wireless Enterprise Solutions.

Met de Samsung Wireless Enterprise oplossingen is er een nieuwe generatie WiFi ontstaan. Samsung Electronics is leider op het gebied van mobiele apparaten én netwerktechnologieën, waardoor ze als geen ander in staat is om gebruik te maken van technologie die buiten het bereik van de meeste fabrikanten ligt. Dit zorgt ervoor dat de WiFi-oplossingen van Samsung veilig én betrouwbaar zijn.

De Samsung Wireless Enterprise onderscheidt zich in het gemak waarmee de oplossing zich laat implementeren en beheren. Ook de wijze waarop de overschakeling plaatsvindt tussen verschillende access points is uniek; dit zorgt ervoor dat de snelheid gehandhaafd blijft en het bereik overal optimaal is.

Vanwege de Samsung IBSA-technologie wordt de zendcapaciteit gericht op de omgeving waar deze nodig is; hierdoor zijn wij in staat om op een zeer efficiënte wijze een omgeving te creëren zonder “black spots”. Dit leidt ertoe dat er een stuk minder access points nodig zijn om uw netwerk optimaal te laten functioneren.

 

Wifi Oplossingen

 

WiFi Health Check

Onze specialisten kunnen uw WiFi-netwerk controleren en een advies uitbrengen over de status van uw netwerk qua efficiëntie, beveiliging en huidige dekking.

Neem contact op

 

Waarom Samsung WiFi Oplossingen?

  • 40% meer data doorvoer dan de grote concurrenten.
  • Uitstekende dekking voor data en spraak.
  • LTE-technologie toegevoegd aan bestaand zendvermogen.
  • Ondersteunt meer dan 20 VOIP gesprekken via één access point in perfecte kwaliteit.
  • Met Air-Equalizer technologie krijgt ieder apparaat de verbinding die het nodig heeft.
  • Standaard uitgerust met uitgebreide beveiligingsopties.

Download Cases

Krijg toegang tot verhalen van bedrijven die u voor zijn gegaan en leer meer over de Samsung Wireless Enterprise-oplossingen.