Transport en Logistiek

Zeker in de transport & logistiek is het efficiënt inrichten van bedrijfsprocessen van belang. Door het verhogen van de connectiviteit tussen werknemers en het digitaliseren van de verschillende processen kan er een belangrijke efficiëntieslag worden geslagen. Door het gebruiken van tablets voor uw personeel, kun u de connectiviteit tussen werknemers verhogen en er op die manier voor zorgen dat de productiviteit van uw werknemers toeneemt.
In het vervoer is het zaak om reizigers optimaal te informeren. Dit kunt u bijvoorbeeld doen door gebruik te maken van een videowall of door real-time informatie weer te geven door middel van Smart Signage. Op deze manier kunt u de wachttijd van reizigers een stuk aangenamer maken en het comfort maximaliseren. Daarnaast biedt Samsung Business Center ook maatwerkoplossingen voor bijvoorbeeld de taxibranche, cockpits en vliegtuigmaatschappijen.

Transport en Logistiek

ADVIES

Uiteraard denken wij graag met u mee om te kijken naar een passende oplossing voor uw bedrijf in het vervoer, de transport of de logistiek. Maak nu een afspraak en ontdek de mogelijkheden van Samsung Business Center!

Waarom kiest u voor Samsung Business Center?

  • Snelle en stipte leveringdiensten via een efficiënt logistiek proces.
  • Meer klanttevredenheid.
  • Lagere operationele kosten en hogere productiviteit.
  • Stroomlijnt orderproces.
  • Intelligent wagenparkbeheer.