Retail

Als ondernemer in de retail wilt u natuurlijk een optimale winkelervaring creëren voor uw klant. Uit onderzoek is gebleken dat 80% van de consumenten in Nederland gebruik maken van een computer, tablet, smartphone of in-store technologie bij het doen van een aankoop. Dit maakt het steeds belangrijker om de juiste informatie, op het juiste moment, op de juiste plaats weer te geven. De technologie van vandaag maakt het mogelijk om doelgerichte, gepersonaliseerde informatie weer te geven om zo de aandacht van potentiele klanten te trekken en naar binnen te halen. Op deze manier wordt uw winkelervaring naar een geheel nieuw niveau getild.

Zo kunt u bijvoorbeeld middels locatiediensten bij de ingang gepersonaliseerde berichten sturen naar potentiële klanten, waardoor er een geheel nieuwe dynamiek in uw retail-omgeving ontstaat. Daarnaast kunt u digitale kiosken creëren om klanten gemakkelijk door uw aanbod heen te laten scrollen. Wij kunnen u voorzien van zowel de apparatuur, de software, als het advies dat nodig is om uw winkelervaring ten volste te benutten.

retail

ADVIES

Benieuwd naar op welke manier Samsung uw winkelervaring naar een nieuw niveau kan tillen? Maak nu een afspraak en ontdekt de mogelijkheden!

Waarom Samsung in de retail?

  • De vertrouwde kwaliteit van de audiovisuele oplossingen van Samsung, in combinatie met de nieuwste technologieën toegespitst op de retail.
  • Geef verkopers een tablet of creëer een digitale kiosk met betaalmogelijkheid om uw wachtrijen te verkleinen en de winkelervaring dynamischer te maken.
  • Advies op maat van onze audiovisuele experts zorgt ervoor dat uw winkelervaring naar een nieuw niveau wordt getild.