Printer Oplossingen

De bedrijfsomgeving wordt steeds meer digitaal; desondanks blijft de vraag naar een all-in-one oplossing voor printen, scannen en kopiëren onverminderd groot. Het portfolio van Samsung omvat zowel de multifunctional als de ‘traditionele’ printer, waardoor er altijd een oplossing is die bij uw situatie past.

Als fabrikant van laserengines voor verschillende grote merken heeft Samsung al meer dan 20 jaar ervaring opgedaan in de printer- en multifunctional-markt. Deze ervaring heeft ertoe geleid dat Samsung in 2007 met een eigen line-up machines is gekomen, waardoor de printer oplossingen naadloos aansluiten op de wensen van de eindgebruiker.

De Samsung Printer Oplossingen onderscheiden zich door het bedieningsgemak van de afdrukapparatuur. De nieuwe lijn Samsung multifunctionals zijn standaard uitgerust met een tablet met Android-technologie, waardoor de apparatuur op een intuïtieve manier kan worden bediend. Daarnaast kunnen de snelkoppelingen op de tablet aangepast worden op werknemer-niveau, waardoor iedere werknemer snel en efficiënt kan werken.

ADVIES

Wij helpen u graag met het vinden van de juiste oplossing voor uw organisatie.
MAAK EEN AFSPRAAK

Waarom Samsung Printer Oplossingen?

  • Standaard voorzien van Mobile Print, zodat u gemakkelijk kan printen, scannen en kopiëren met uw laptop, smartphone of tablet.
  • Uitgebreide beveiliging, waardoor onbevoegd gebruik van de machines voorkomen wordt.
  • De all-in-one printplaat vermindert het stroomverbruik tot wel 60%.
  • Onderscheiden met verschillende awards van onafhankelijke instanties, voor zowel de innovatieve technologie, het beperkt aantal storingen als het gebruiksgemak.
  • De machines worden volledig gemanaged door ons eigen Samsung Service Center zodat uw organisatie maximaal ontzorgd wordt.

DOWNLOAD

Benieuwd naar de bedrijven die u voor gingen en al gebruik maken van de print-oplossingen van Samsung? Lees nu een aantal voorbeeldcases.
DOWNLOAD CASES