Mobiele Veiligheidsoplossingen

Met de groei van het aantal mobiele apparaten binnen bedrijven en de nieuwe wet Datalekken is de roep om een oplossing voor mobiele veiligheid ook toegenomen. Uit onderzoek is gebleken dat de werknemer vaak één van de zwakste schakels is binnen bedrijven.
De Samsung Knox software werkt als een beveiligingsschil en zorgt ervoor dat vitale bedrijfsinformatie versleuteld achter slot en grendel zit. De software zit verankerd in de hardware van recente Samsung modellen en behoedt bedrijven voor kostbare lekken of cyberaanvallen. Daarnaast is het met My KNOX mogelijk om een zakelijk en een privé gedeelte aan te maken op de apparaten, om op die manier ook de apparaten optimaal privé te kunnen gebruiken en privacy van werknemers te garanderen. Het zakelijke gedeelte is als systeembeheerder eenvoudig te beheren en controleren.

Waarom Mobiele Veiligheidsoplossingen van Samsung Business Center?

  • Bescherming op hardware-, software- én op app-niveau.
  • Snel te implementeren en eenvoudig centraal te beheren.
  • Samsung KNOX is zo ingericht dat de software compatibel is met uw bestaande oplossing voor mobiel apparaatbeheer waardoor het snel kan worden toegepast op uw huidige omgeving.
  • KNOX Customization biedt B2B bedrijven de mogelijkheid om een eigen mobiele end-to-end oplossing te creëren die past bij uw specifieke situatie.

 

MAAK EEN AFSPRAAK

Heeft u behoefte aan een all-in-one oplossing voor uw mobiele apparaten? Maak nu een afspraak en ontdek de mogelijkheden.
Neem contact met ons op