Managed Print Services

De laatste jaren is het aantal slimme apparaten explosief gegroeid. Hierdoor is niet alleen onze manier van leven, maar ook de wijze waarop er wordt gewerkt ingrijpend veranderd. Smartphones, tablets en laptops zijn niet meer weg te denken uit de huidige werkomgeving. Dit alles heeft als gevolg dat de printfaciliteiten hier op afgestemd dienen te zijn.
De laserprinter werd uitgevonden in 1969, bijna 50 jaar geleden. Hierdoor mag men er vanuit gaan dat fabrikanten die vandaag succesvol op de markt actief zijn, minimaal kunnen voldoen aan het leveren van een printer die stabiel is, een goede afdrukkwaliteit biedt en een degelijke scanner heeft.

Samsung Printer Oplossingen

Managed Print Services zorgt ervoor dat u zich kunt bezig houden met de core business van uw bedrijf. Samen met u wordt er gekeken naar de best mogelijke inrichting van uw printerpark om zo de verwante bedrijfsprocessen te optimaliseren. De tellerstanden worden automatisch uitgelezen en door middel van ons Managed Service Portal kunt u zelf real-time de tellerstanden van uw machines inzien.
Aan de hand van uw printgedrag kan ons systeem automatisch bepalen wanneer een toner of drum verstuurt dient te worden, zodat uw bedrijf zonder down-time zit. Hiermee wordt het leveren van de hardware, verbruiksartikelen, technische ondersteuning en noodzakelijk (preventief) onderhoud u uit handen genomen, met als gevolg dat u volledig wordt ontzorgd.

Mocht er onverhoopt toch iets mis gaan, dan kunnen onze monteurs vaak van een afstand de diagnose al stellen. Dit zorgt ervoor dat het aantal bezoeken dat nodig is om uw probleem te verhelpen tot een minimum wordt beperkt. Dit scheelt tijd en u komt niet voor onaangename verrassingen te staan, waardoor u kan focussen op de activiteiten die er echt toe doen in uw bedrijf.
SBC - Samsung Platinum Partner
SBCHP

Hoeveel geld bent u kwijt aan uw printerpark?

Download hier de infographic en krijg inzicht in wat de daadwerkelijke kosten zijn van uw printerpark.

 

 

 

Behoefte aan advies op maat van één van onze accountmanagers?

Neem contact met ons op