Hospitality

Als ondernemer in de hospitality wilt u natuurlijk de ervaring van uw gasten op alle mogelijke manieren optimaliseren. Ook uw gasten zijn mobieler dan voorheen en als gastheer wilt u, uw gasten zoveel mogelijk thuis laten voelen. De hospitality oplossingen van Samsung Business Center zorgen ervoor dat u, uw gasten zoveel mogelijk kan informeren en faciliteren. Ons productportfolio omvat onder andere hotel-tv, digital signage en oplossingen voor interactief vergaderen.

Naast het audiovisuele aspect is ook het neerzetten van een goed en krachtig WiFi netwerk steeds belangrijker in de hospitality. Of het nu voor zakelijk of privé gebruik is, een goede WiFi dekking zorgt voor een extra gevoel van comfort bij uw gasten. Samsung kan uw onderneming als enige voorzien van een alles-in-één oplossing voor uw hospitality onderneming, waardoor uw hotel-tv’s, vergaderschermen, digital signage-schermen, telefoons en tablets allemaal in verbinding staan met elkaar. Dit zorgt ervoor dat alle apparatuur zeer gemakkelijk centraal te beheren is en eventuele problemen snel gevonden en opgelost zijn.

hospitality

MAAK EEN AFSPRAAK

Behoefte aan een advies op maat voor uw hospitality oplossingen? Maak nu een afspraak en ontdek de mogelijkheden.

Waarom kiezen voor Samsung Business Center in de hospitality?

  • Vergroot het thuisgevoel van uw gasten door gepersonaliseerde media weer te geven.
  • Met de LYNK SINC software op de hotel tv’s hebben gasten toegang tot de veelgebruikte, populaire apps zoals uw gast gewend is op hun eigen devices.
  • Eenvoudig centraal te beheren.
  • Ruimschootse ervaring met het inrichten van hotels en een breed portfolio om te voorzien in al uw audiovisuele- en IT-wensen.