Beveiligd printen

HP - The Fixer
 

The Fixer

Ter aankondiging van de release van de Pagewide Enterprise-modellen heeft HP de nieuwe campagne ‘The Fixer’ gelanceerd. Als bedrijven slachtoffer worden van cyber-aanvallen, helpt The Fixer ze terugslaan met ’s werelds veiligste printers. Alleen HP (multifunctional) printers kunnen cyber-aanvallen detecteren, stoppen en zichzelf genezen. Geen ander merk biedt printers met ingebouwde veiligheids-features zoals Run-Time Intrusion Detection en HP Sure Start om automatisch malware te verwijderen. Met HP Enterprise printers kan je rustig slapen. Kijk hieronder de trailer van The Fixer, en maak kennis met de HP Enterprise lineup.

 


The Wolf

Dit jaar introduceerde HP de ‘The Wolf’-campagne. In de eerste film schakelt The Wolf een wereldwijd opererende financiële instelling uit door gebruik te maken van kwetsbare endpoints. The Wolf verschaft zich met een mobiel device toegang tot een printer en infecteert die met malware om data te onderscheppen en te lezen. Vervolgens gebruikt hij een ‘phishing’-e-mail om een gebruiker kwaadaardige code, die verborgen is in een printbestand, naar de printer te laten sturen. De malware in de printer passeert de firewall en verspreidt zich over de pc’s in het
bedrijf. De code bevindt zich op BIOS-niveau, waardoor deze voortdurend data kan leveren en zichzelf weer kan herstellen nadat netwerkverdediging is geïnstalleerd. Vervolgens ontdekt The Wolf een vertrouwelijk document in de uitvoerlade van een MFP. Doordat gevoelige data worden gelekt, loopt het bedrijf aanzienlijke financiële en reputatieschade op. Kijk hieronder de film.

 

 

In de tweede film richt The Wolf zich op patiëntdossiers die zijn opgeslagen bij een van de grootste dossierverwerkingsbedrijven in de medische wereld. Hij hackt een pc en later een printer in het ziekenhuis door malware te uploaden via de USB-poort van de printer. Omdat de niet-beveiligde printer aangesloten is op het netwerk, bevindt de malware zich al achter de firewall en kan deze direct op zoek gaan naar andere aangesloten apparaten om die ook te besmetten. Omdat de printer zich in een niet-gesegmenteerd netwerk bevindt, heeft The Wolf ook toegang tot servers die verbonden zijn met databases met vertrouwelijke informatie. Hij steelt miljoenen vertrouwelijke patiëntdossiers. Het ziekenhuis en het softwarebedrijf zijn beide aansprakelijk, krijgen hoge boetes en lopen forse reputatieschade op. Kijk hieronder deel 2 van The Wolf: De jacht gaat door.

 


HP Pagewide - 24/7 Waakzaam

De veiligste printers ter wereld

HP Enterprise-printers en -MFP’s kunnen automatisch, zonder tussenkomst van IT, een aanval detecteren, stoppen en ervan herstellen dankzij functionaliteit als runtime inbraakdetectie en HP Sure Start. Andere beschermingsmaatregelen zijn: versleutelde vaste schijven, upgradeable firmware en de mogelijkheid om beveiligingswaarschuwingen te sturen naar SIEM-tools.

HP Access Control

Herstel de controle, versterk de beveiliging en reduceer de kosten met authenticatie op basis van rollen, autorisatie en veilige pull-printingfunctionaliteit voor uw hele onderneming.

HP JetAdvantage Secure Print

Bescherm vertrouwelijke documenten door pull-printing via de cloud. Gebruikers authenticeren zich bij de printlocatie van hun keuze om hun documenten vrij te geven en te printen.

HP JetAdvantage Security Manager

Reduceer de kosten en beheer de beveiliging van uw apparatuur met minder mensen dankzij de enige policy-gebaseerde tool voor printbeveiligingscompliance op de markt. Definieer een beveiligingspolicy voor al uw printers, automatiseer apparaatherstel, installeer en vernieuw unieke certificaten en maak compliance-rapporten over uw hele apparatuurpark.

Benieuwd naar wat Samsung Business Center voor u kan betekenen op het gebied van Security en Managed Print Services, neem dan contact op en maak een afspraak!

 

 

SBCHP

ADVIES

Is uw print-apparatuur al veilig? Als HP Premier Partner helpen we u graag met het vinden van de juiste oplossing voor uw organisatie.

NEEM CONTACT MET ONS OP

 

 

Bent u al actief bezig met het beveiligen van uw netwerk en (multifunctional) printers? Lees hieronder één van onze whitepapers.

Stuurt u, uw data wel op een veilige manier naar de printer? Ontdek hoe.

Beknopt overzicht van de beveiligingsrichtlijnen voor uw PC’s en printers

Top 5 inzichten waarmee u de beveiliging van uw printers kan verbeteren.