Audiovisuele Oplossingen

De vraag naar audiovisuele oplossingen voor zakelijk gebruik is onverminderd groot. Binnen uw bedrijf zijn er vele toepassingen op audiovisueel gebied mogelijk. Denk hierbij aan displays voor het gebruik van narrowcasting, videovergaderen of verschillende oplossingen voor presentaties. Samsung kan uw bedrijf voorzien voor ieder denkbare toepassing op audiovisueel gebied en aanverwante software-oplossingen.

Samsung is al geruime tijd één van de pioniers op het gebied van display technologie en staat garant voor gebruiksgemak en innovatie. Daarnaast heeft Samsung verschillende partners op het gebied van software, waardoor er altijd een oplossing is die bij uw situatie past.

De professionele display oplossingen van Samsung hebben een aantal grote voordelen ten opzichte van de oplossingen voor consumenten. De gebruikte componenten in de professionele displays zorgen voor een levensduur die 6 keer zo hoog is als de consumenten modellen. Daarnaast is het mogelijk om de displays voor uw narrowcasting centraal aan te sturen, op die manier kunt u inspelen op veranderende omstandigheden binnen uw bedrijf en de wereld om u heen om op die manier optimaal te communiceren met uw doelgroep.

audiovisualvisual

Beleef het zelf

Een beeld zegt natuurlijk veel meer dan een goed advies of een offerte. Op onze locaties in de Meern en Haaglanden hebben wij een showroom waarin u de verschillende oplossingen in werking kunt zien, om op die manier een goed beeld te krijgen van welke toepassing het best bij uw situatie past. Maak daarom nu een vrijblijvende afspraak.

Maak een afspraak

Waarom Samsung Audiovisuele Oplossingen?

  • 16 of 24 uur per dag te gebruiken; in tegenstelling tot de consumenten-modellen die slechts 8 uur per dag te gebruiken zijn.
  • De uitstekende lichtopbrengst zorgt voor goede zichtbaarheid onder alle omstandigheden.
  • Het SOC (System On a Chip)-systeem zorgt ervoor dat aansturing middels een PC niet meer nodig is.
  • Met resoluties van 4K én 5K heeft u optimale beeldkwaliteit en kunt u jaren vooruit.
  • Er is een breed assortiment aan accessoires beschikbaar om de displays volledig aan uw wensen aan te passen.

Cases

Benieuwd naar de bedrijven die u voor gingen en al gebruik maken van de professionele display oplossingen van Samsung? Lees nu een aantal voorbeeld cases.